Foredrag om bæredygtighed

Trænger I til at blive inspireret til hvordan bæredygtighed kan se ud for jeres virksomhed? Eller vil I bare gerne have en god introduktion til hvad bæredygtighed egentlig er for en størrelse?

Der er rigtigt mange aspekter i bæredygtighed, og mange tilgange til emnet, alt efter hvilken branche man er i og hvilke handlemuligheder man har.

Med et foredrag om bæredygtighed kan I få en grundlæggende forståelse af hvad bæredygtighed betyder og få belyst hvilke aspekter, der er mest relevante at tage hensyn til for jer.

Foredraget kan tilpasses jeres behov og handle om alt lige fra det grundlæggende om bæredygtighed, til hvordan bæredygtighed ser ud på forbrugerniveau eller hvordan det kan se ud på virksomhedsniveau.

Med et foredrag vil I få en god introduktion til emnet bæredygtighed, som kan danne grundlag for jeres videre arbejde med omstilling til en mere bæredygtig udgave af jeres virksomhed.

Se nærmere om mine forskellige foredrag nedenfor.

FOREDRAG:

Grønne øjne – se mulighederne i den bæredygtige fremtid

Et foredrag om de fremragende muligheder vi står overfor, både for nye forretningspotentialer og for en bedre verden for os alle. Læs mere.

FOREDRAG:

Bæredygtighed og virksomhederne

Med dette foredrag får du en generel introduktion til hvad bæredygtighed er for en størrelse, og hvad det betyder for virksomhederne.

Foredraget egner sig til blandt andet godt til virksomheder,  bestyrelser og handelsskoler.

Hør mere om hvordan din virksomhed kan blive mere bæredygtig

Skriv dig op til nyhedsbrevet og få tilsendt tips, nyheder og tilbud: