Kære leder, hvad siger du, hvis vi siger: kontroltab, omfavne fejl og tvivl, sårbarhed og not-knowing?
Ja tak til det hele? Eller måske ….det lyder i prinicippet fint, men bare ikke lige i dag?
Sårbarhed er en del af fremtidens ledelse. Men at inddrage sårbarhed i sit lederskab er nemmere sagt end gjort – og ikke altid lige behageligt, hvis man ikke er vant til det.
Styrke redefineres i disse dage. Styrke er ikke længere lig med at være “bullet proof” eller at have alle svarene. Styrke indebærer modet til at være sårbar, tvivlende og at begå fejl. At slippe svarene, kontrollen og fodfæstet for en stund.
At navigere i kriser kræver evnen til at udholde kontroltab modet til at udvise sårbarhed og tvivl. Udviklingen mod bæredygtighed og diversitet kalder på de samme kvaliteter.
Men… det er ikke altid lige behageligt.
At stå i paradokserne, at samarbejde med det vi ikke forstår, at rumme kompleksiteten – det kræver alt sammen at du har godt fat i dig selv og ikke er bange for at handle, selvom du endnu ikke kender vejen.
Det kræver evnen til at rumme ubehag og have et stærkt indre kompas.
Kunne du tænke dig at lære hvordan du tager både din kraft og din sårbarhed med ind i dit lederskab?
Kurset er for dig, som ønske at gå forrest i at skabe en bedre og mere bæredygtig verden eller som på en eller anden måde leder forandring. Måske er du leder, forandringsagent, thought leader eller selvstændig erhvervsdrivende.
Kurset vil fokusere på to primære bevægelser: At kunne åbne sig og vise hvem man er, som leder og som menneske. Og samtidig at øge en oplevelse af styrke, kraft, centrering og retning, som ikke står i modsætning til at være sårbar.
Vi arbejder med de ting, som står i vejen for at gå frem i verden med mod og sårbarhed, blandt andet den indre kritiker og selvomsorg. Vi lærer at skelne mellem ubevidst og bevidst sårbarhed og at vide, hvornår sårbarheden er konstruktiv.
Vi arbejder med at styrke dit indre kompas gennem afklaring af dine værdier samt gennem fysiske og energimæssige øvelser til centrering og kraft.
Du skal forvente at arbejde med dig selv og være klar til udfordre dig selv…
Kurset vil være en blanding af oplæg, øvelser, præsentation af konkrete redskaber, gruppediskussion og fælles refleksion.
Meditationsøvelser samt øvelser med kropslig centrering vil være en del af programmet.
Kurset er internatkursus og der vil være program om aftenen.
En stor del af kurset vil foregå udendørs, og vi vil integrere og lære fra den omkringliggende natur.
Vi prioriterer plads til fokus på den enkeltes udvikling og det vil derfor være en eksklusiv gruppe på max 8 deltagere.
Workshoppen afholdes i de smukke omgivelser hos Thorséng Nature resort. Her er både skov og hav, og fine lokaler inde, hvis vejret opfordrer til det.
Selve overnatningen foregår i de smukke glampingtelte, som er en oplevelse værd i sig selv. Der er mulighed for eget værelse mod tillæg, ellers deles teltet med 1-2 andre. Alternativt kan man overnatte alene i et treetent.
Thorséngs dygtige kok holder os godt forsynede med god mad og lækkerier gennem hele workshoppen.
Tag med og få en oplevelse der forankrer sig dybt, hvor du lærer at finde balancen i at lede med kraft og hjerte.
Kommer igen til foråret 2024
Sted: Thorséng Nature Resort, Vornæs Skovvej 14, Tåsinge, 5700 Svendborg
Antal deltagere: max 8
Louise Kronstrand er psykolog og mindfulness-træner. Hendes passion er at hjælpe ledere, teams og organisationer med at skabe et arbejdsliv i balance.
Hun er stifter af virksomheden Bæredygtig Bevidsthed og tror på at menneskers trivsel er afgørende for en bæredygtig fremtid.
Louise er videreuddannet indenfor regenerativ ledelse og er inspireret af, hvordan vi kan lære af naturens intelligens og skabe de rette betingelser for både trivsel og bæredygtighed.
Hun er uddannet mindfulness-instruktør fra Århus universitet og UMASS Center for Mindfulness og har tidligere arbejdet med stresshåndtering i 9 år ved en forskningsklinik på Aarhus Universitetshospital.
Stine Møller Jacobsen er bæredygtighedsfuturist og ser klart den bæredygtige verden der venter os, hvis vi vil tage de skridt den kræver.
Hun har en baggrund som Civilingeniør i Arkitektur & Design og har arbejdet meget med energioptimering af bygninger, kvalitetssikring og undervisning.
Hun har siden 2017 i sin virksomhed Worldhugger, arbejdet med bæredygtighed både fra forbrugerens og virksomhedernes synspunkt.
Stine er inspireret af adfærdspsykologi, regenerativ ledelse, naturen og den forbundethed som er et grundlæggende element i bæredygtighed. Hendes passion er at hjælpe ledere og virksomheder på vejen mod en mere bæredygtig verden – både den indre og ydre.
Din investering i at få kalibreret dit indre kompas, så du kan lede med kraft og hjerte:
10.799,- kr. eks. moms
Ved tilmelding inden den 1. marts opnås en bonus i form af en 1:1 ledercoaching, som kan indløses op til eller i forlængelse af kurset.
Hvis du har spørgsmål til kurset så send endelig en besked af sted til kontakt@worldhugger.dk eller ring på tlf.: 61669209
Skriv dig op til nyhedsbrevet og få tilsendt tips, nyheder og tilbud: