FOREDRAG:

Grønne øjne

- se mulighederne i den bæredygtige fremtid

Synes du at det der med bæredygtighed godt kan være lidt træls?

Endnu en række af krav og restriktioner I som virksomhed skal leve op til? Endnu en række af ting som vi ikke må mere?

Eller er det bare lidt svært at se hvordan I får noget godt ud af at omstille jer – altså udover det der med at gøre verden til et bedre sted?

Så tag med til det her foredrag om bæredygtig fremtid og få øjnene op for de fremragende muligheder vi står overfor.

Der er både mulighed for at lave nye spændende forretningsmodeller. Så er der muligheder for at hæve vores livskvalitet – på samme tid!

Du får indsigt i, hvad vi som mennesker egentlig har brug for og hvordan vi kan opfylde vores behov på en bedre måde, som samtidig er mere bæredygtig. Vi har potentialet til at blive mere lykkelige og fri for meget af det, der tynger os i dag.

Du får at se hvordan man som virksomhed, kan gøre forretning på at opfylde vores reelle behov. Her kommer vi ind på nye forretningsmodeller og nye forretningsområder. De ligger bare og venter på, at nogen griber muligheden og det forretningspotentiale, der ligger der.

Du vil møde en masse gode eksempler på virksomheder, der allerede går foran og viser hvordan det kan gøres. Så du får at se hvordan vi, ved at tænke lidt anderledes om de gamle problemstillinger, kan nå meget længere end med vores vante tilgang.

Der ligger et kæmpe potentiale i at kigge på verden med grønne øjne og se mulighederne i en mere bæredygtig fremtid. Vil du være med til at indfri det potentiale?

Hør mere om hvordan din virksomhed kan blive mere bæredygtig

Skriv dig op til nyhedsbrevet og få tilsendt tips, nyheder og tilbud: