find jeres verdensmål

Hvordan skal vi vælge verdensmål til vores virksomhed?

I har måske lugtet lunten og stillet jer selv det spørgsmål. FNs verdensmål er efterhånden over alt, og alle er nødt til at tage stilling til dem. Men hvorfor er de så vigtige og hvordan finder man de verdensmål der passer til ens virksomhed? Det kan du læse mere om her.

FNs verdensmål som valide pejlemærker

FNs verdensmål kan være rigtig gode værktøjer at benytte, når man gerne vil være mere bæredygtig. Verdensmålene er klart definerede og anerkendt internationalt, så de giver et solidt fundament og valide sigtepunkter at navigere efter på den bæredygtige rejse.

Kendskabet til FNs verdensmål er højt, så det betyder at både jeres samarbejdspartnere og kunder, vil kunne genkende budskabet, når I indarbejder verdensmålene i jeres strategi. Denne genkendelighed er en stor fordel i forhold til kommunikationen om jeres bæredygtige tiltag.

Udvælg de rette delmål

Der er 17 overordnede mål og 169 delmål at holde styr på, så hvordan skal man vælge verdensmål, og hvad skal man gøre når man har valgt dem?

Gennem en kortlægning af virksomhedens påvirkning på planeten og dens beboere, finder vi frem til, hvilke delmål jeres virksomhed har en påvirkning på. Påvirkningerne er ikke lige store på alle delmål, så det er vigtigt at prioritere delmålene efter, hvor der er de største forbedringsmuligheder.

Worldhugger kan hjælpe jer trygt gennem hele processen og sørge for at I ender ud med netop de delmål, der giver mening at arbejde med for jer.

Verdensmål

Læs også blogindlægget Virksomhedens verdensmål.

Vidste du at man også kan blive certificeret efter FNs verdensmål? 

Det kan du læse mere om her Hjælp til certificering.

Hør mere om hvordan din virksomhed kan blive mere bæredygtig

Skriv dig op til nyhedsbrevet og få tilsendt tips, nyheder og tilbud: