Cirkel for regenerative forandringsagenter

- Kom med og få styrket din forankring i det regenerative mindset

Cirklen er til for dig, som ønsker et stærkt rum af ligesindede, der som du, ønsker at gå forrest i at skabe en bedre og mere bæredygtig verden.

Vi ønsker at holde rum for den indre proces som skal til for at kunne skabe ydre forandring gennem ringe i vandet samt give dig støtte og redskaber til at bringe dine evner i spil i verden med autenticitet og kraft.

Måske er du leder og ønsker at arbejde endnu mere i dybden med det regenerative mindset – indefra. Måske er du forandringsagent, thought leader, “medarbejderaktivist” eller selvstændig erhvervsdrivende.
Uanset – Vær velkommen!

"Only when we are brave enough to explore the darkness will we discover the infinite power of our light.”

Brené Brown

kan du genkende nedenstående?

 • Du ønsker i højere grad at føle at dit lederskab, dit arbejde eller dit liv bidrager til en mere levedygtig fremtid – men du har måske svært ved at se vejen, eller det næste skridt?
 • Du kan mærke noget kalder på dig og inviterer dig at sætte dig selv og dine evner endnu mere i spil verden – men du er usikker på, hvordan?
 • Måske er du allerede i gang med at kæmpe for en bedre verden, men kan være bange for, at du brænder ud på vejen
 • Du savner en “tribe”, hvor du kan lade op men også søge opmuntring, støtte og fællesskab?

- Så er du kommet til det rette sted!

pexels-amanda-klamrowski-1423827

Indhold

Cirklen er ikke en teoretisk indføring i regenerativ ledelse men en personlig og erfaringsbaseret måde at arbejde med at styrke det regenerative mindset gennem selvindsigt, øvelser, små oplæg, konkrete redskaber, samt individuel og fælles refleksion.
Meditationsøvelser samt øvelser med kropslig centrering vil være en del af programmet, da vores intention er at integerere krop, tænkning og hjerte.
En stor del af de fysiske møder vil foregå udendørs, og vi vil integrere og lære fra den omkringliggende natur.

Vi arbejder med de ting, som står i vejen for at gå frem i verden med mod og sårbarhed, blandt andet den indre kritiker og selvomsorg. 

Vi arbejder med at styrke dit indre kompas gennem afklaring af dine værdier samt gennem fysiske og energimæssige øvelser til centrering og kraft.

Du skal forvente at arbejde med dig selv og være klar til udfordre dig selv…

Evnen til at lede ud fra det regenerative paradigme kan trænes som en muskel gennem konkrete øvelser og ved at øge vores bevidsthed.

Det får du med fra cirklen:

 • Mod og en følelse af at “nogen har din ryg”, når du træder frem i verden med det, du tror på.
 • Kontakten til en ny type styrke – den styrke som kommer af at dit liv kommer i større resonans med dit formål. 
 • Konkrete redskaber til at forbinde dig med din kraft og centrering, når du blive synlig med det, du tror på.
 • Større bevidsthed om de tankemønstre, der kan holde dig tilbage og hjælp til at tackle dem. 
 • Næring og inspiration fra et netværk af ligesindede, der ligesom dig brænder for at gøre en forskel.
 • Hjælp til  “brænde uden at brænde ud” – redskaber og inspiration til at varetage din egen indre bæredygtighed.
 • Inspiration til at integrere naturen mere i dit arbejdsliv – både helt konkret men også ved at indrette dit arbejdsliv efter naturens cykliske og regenerative principper
 • Et trygt rum, hvor der er plads til både mørket, det knap så pæne og det store i dig. 

“The only change that will make a difference is the transformation of the human heart.”

Otto Scharmer

Form

Vi prioriterer plads til fokus på den enkeltes udvikling og det vil derfor være en eksklusiv gruppe på max 10 deltagere.

Vi mødes 4 gange i en fysisk cirkel på Himmelbjerggården ved Ry. De fire fysiske møder følger årets gang og tager udgangspunkt i årets cyklus.

I disse moduler går vi dybere sammen. Vi tilstræber at skabe et rum for fordybelse. For den ordløse visdom. For intuition og emergens. For kreativ samskabelse. 

Samtidig vil der være et program og en genkendelig struktur hver gang. 

De fysiske sessioner  inkluderer et lækkert økologisk måltid, enten frokost eller aftensmad. 

For at holde processen levende og at støtte dig imellem de fysiske møder, mødes vi online 2 gange imellem hvert møde. (I alt 7 online møder)

De online møder rummer tjek-in samt mulighed for at forpligte sig på konkrete skridt, søge råd og sparring fra gruppen, få hjælp til at omdanne ideer, impulser og mindset til konkrete handlinger i verden. 

Cirklen faciliteres af Louise Kronstrand og Stine Møller Jacobsen.

Stedet

De fysiske møder bliver afholdt på Himmelbjerggården, som er et center for regenerativ læring, og indeholder mange smukke rum både inde og ude.

 

Meld dig til og få et år med dyb forankring i det regenerative mindset.

Praktisk info

Fysiske møder:
Vinter: 7. januar 2024 klokken 13-20. Inkl. aftensmad.
Forår: 9. april 2024 klokken 9-13 inkl. frokost
Sommer: Juni 2024
Efterår: Oktober 2024

Onlinemøder:
februar
marts
maj
august
september
november
december

Sted:  Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry og online

Antal deltagere: max 10

Mød dine facilitatorer

Louise Kronstrand er psykolog og mindfulness-træner. Hendes passion er at hjælpe ledere, teams og organisationer med at skabe et arbejdsliv i balance.

Hun er stifter af virksomheden Bæredygtig Bevidsthed og tror på at menneskers trivsel er afgørende for en bæredygtig fremtid.

Louise er videreuddannet indenfor regenerativ ledelse og er inspireret af, hvordan vi kan lære af naturens intelligens og skabe de rette betingelser for både trivsel og bæredygtighed.

Hun er uddannet mindfulness-instruktør fra Århus universitet og UMASS Center for Mindfulness og har tidligere arbejdet med stresshåndtering i 9 år ved en forskningsklinik på Aarhus Universitetshospital.

Stine Møller Jacobsen er bæredygtighedsfuturist og ser klart den bæredygtige verden der venter os, hvis vi vil tage de skridt den kræver.

Hun har en baggrund som Civilingeniør i Arkitektur & Design og har arbejdet meget med energioptimering af bygninger, kvalitetssikring og undervisning.

Hun har siden 2017 i sin virksomhed Worldhugger, arbejdet med bæredygtighed både fra forbrugerens og virksomhedernes synspunkt.

Stine er inspireret af adfærdspsykologi, regenerativ ledelse, naturen og den forbundethed som er et grundlæggende element i bæredygtighed. Hendes passion er at hjælpe ledere, forandringsagenter og virksomheder på vejen mod en mere bæredygtig verden – både den indre og ydre.

Din investering i et år med dyb forankring i det regenerative mindset:

10.799,- kr. eks. moms

Tilmeld dig her:

Hvis du har spørgsmål til kurset så send endelig en besked af sted til kontakt@worldhugger.dk eller ring på tlf.: 61669209

Hør mere om hvordan din virksomhed kan blive mere bæredygtig

Skriv dig op til nyhedsbrevet og få tilsendt tips, nyheder og tilbud: