TAL OM

BÆREDYGTIGHED

Omtale – at tale om: bæredygtighed. Det vil ikke påvirke dit CO2-aftryk eller din bæredygtighed direkte, men det er noget der i høj grad kan påvirke vores fælles aftryk: at sprede budskabet.

Og det kan du gøre alle de steder du færdes...

Gør det med et åbent hjerte og uden fordømmelse, man må acceptere folk der hvor de er, men man kan jo altid hjælpe dem med, at se de næste skridt mod en mere bæredygtig fremtid. Og man behøver ikke selv at være bæredygtig fra top til tå for at bringe emnet på bane.

 

Jo mere du selv taler om emnet, jo mere holder du også selv fokus på det, og gør det dermed mere nærværende, når du selv skal træffe et nyt valg, som kan påvirke bæredygtigheden i din livsstil.

 

Jo mere vi taler om det, jo tydeligere bliver det at grøn er den nye norm, niveauet for det der er ’almindeligt’ er blevet en tand grønnere, og som de flokdyr vi er, kan vi på den måde være med til at løfte hinanden.

Og sådan spredes ringene i vandet…

Et par links til motivation:

Sustain Daily: Podcast om Eco-influencers

Samtidens akademi: Makroskop og makroskopisk blik

"You can have no influence over those

for whom you have underlying contempt."

Martin Luther King

Links markeret med * er affiliate links, dvs. Worldhugger får en mønt, hvis vi viser vejen for nye kunder, der bliver så glade for henvisningen, at de ligefrem køber noget på siden.

Der er kun medtaget links som er relevante for emnet.

Har du nogle gode ideer til emnet, et godt link eller andre gode indspark, så send en besked af sted:

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

Se nærmere vedrørende Worldhuggers privatlivspolitik her.

Worldhugger

kontakt@worldhugger.dk

CVRnr. 39053780