TØJ TIL

BØRN

Her på siden finder du et overblik over links til producenter og forhandlere som alle gør en indsats for at være bæredygtige.

Der er mange forskellige tilgange til at lave bæredygtigt tøj, de fleste har stort fokus på den miljømæssige side af produktionen, mens andre også inddrager de sociale aspekter, både for dem der laver produkterne og/eller ved at støtte projekter som hjælper til en mere bæredygtig fremtid for miljø og mennesker. Du kan læse mere om firmaernes specifikke tilgang til bæredygtighed på deres hjemmesider, hvor du også finder en masse dejligt tøj, i alle stilarter.

 

Under emnet SHOPPING finder du desuden en række tips, som i høj grad også er vigtige når det kommer til erhvervelse af tøj og sko, og under emnet TØJ OG SKO finder du en oversigt over de materialer der er værd at gå efter når man er på jagt efter bæredygtige beklædningsgenstande.

FORHANDLERE

Udover at handle direkte på mærkernes egne sider, er der flere forhandlere som har et bredt udvalg af bæredygtige mærker i deres sortiment. Se fx hos nedenstående:

“life is too short to wear boring clothes”

Links markeret med * er affiliate links, dvs. Worldhugger får en mønt, hvis vi viser vejen for nye kunder, der bliver så glade for henvisningen, at de ligefrem køber noget på siden.

Der er kun medtaget links som er relevante for emnet.

Har du nogle gode ideer til emnet, et godt link eller andre gode indspark, så send en besked af sted:

Indsender formular...

Der opstod en fejl på serveren.

Formular modtaget.

Se nærmere vedrørende Worldhuggers privatlivspolitik her.

Worldhugger

kontakt@worldhugger.dk

CVRnr. 39053780